Copenhagen First Aid

Hold samvittigheden ren, lær førstehjælp NU!

Om Copenhagen First Aid

Kenneth Erik Johansen

Indehaver

Hvorfor os?

Vi vil selv mene vi med vores beredskabs faglige erfaring kan bidrage med en masse viden om førstehjælp i det virkelig liv, og kan sætte mange af de ting man lære på et kursus i et skarpere perspektiv end så mange andre.

Vi har erfaret pris ofte er det, som er afgørende i valget af et sådan kursus. Dette vil vi gerne lave om på, og derfor vil vi gerne tilbyde jer en række af muligheder for at give jeres elever et førstehjælpskursus, hvor økonomien ikke skal være det afgørende. 

Vi driver vores virksomhed af en passion til faget og mener også vi har et moralsk ansvar når vi fastsætter priser på kurser af så vigtigt betydning.

Vi stiller en fuldt uddannet førstehjælpsinstruktør til rådighed, samt de nødvendige trænings dukker og bøger; så det eneste I skal sørge for er undervisningfaciliteter.

For at dokumentere kvaliteten at af alle vores kurser lever op til Dansk Førstehjælpsråds kriterier, udsteder vi kun beviser fra Dansk Førstehjælpsråd under Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører (FSFI).

Vi skræddersyger gerne et tilbud til Din virksomhed, men også til private er vi altid forhandlingsvenlige, så hold Dig ikke tilbage.

Copenhagen First Aid doner 10Kr. pr deltager på et kursus til et velgørende formål valgt af kunden selv